Forside Nyhedsbrev  Mail                     TjenNu.dk

Faq

 

Hvad er Paid to read?

 

En side hvor du får penge for at læse emails, klikke links mm.

 

Hvad er Point sider?

 

En side der giver dig Point, i stedet for rigtige penge.

 

Hvad er Autosurf?

 

Autosurf er en side hvor du tjener penge på at surfe et vidst antal sider om dagen.

 

Er det gratis at tilmelde sig til disse programmer?

 

Ja det er gratis, og du vil på ingen måde kunne miste penge på det. (med mindre det drejer sig om et program hvor du kan indbetale penge, og øge din indtjening. F.eks. Autosurf)

 

Hvorfor har TjenNu samlet alle diss links?

 

Fordi vi vil give Internet brugere, mulighed for at øge deres indtjening.

 

Skal man betale skat at det man tjener.

 

 

Ja-  der skal betales B - Skat af det tjente beløb, tjek dit Betalings program's Faq, for at se om det er noget de ordner for dig.

 

Hvorfor er der så få udlandske sider.

 

Fordi vi på TjenNu stræber efter at have så mange danske sider, repræsenteret som muligt.

 

Vil der løbene komme nye sider?

 

Ja selvfølgelig, og kender du til en god Dansk tjen penge side er du velkommen til at anbefale siden.

 

Er det lovligt ?


Ja, alle programmerne er fuldt ud lovlige, og der er INTET fordækt ved noget på denne side

 

Virker det i Danmark ?


Ja, ALLE programmerne virker, og udbetaler i Danmark

 

Er det ikke ligesom de berygtede pyramidespil ?


NEJ, selvfølgelig ikke!. Grunden til at du får belønning, når andre tilmelder sig i dit navn er, at firmaerne derved sparer penge på markedsføring, da du fortæller dine venner om dem. Og det er da kun rimeligt at du får en skilling, når du skaffer firmaerne nye medlemmer, er det ik ? Så godt nok opbygger du en form for pyramide, men du kan intet tabe, KUN VINDE

 

Skal jeg tilmelde mig, selvom jeg ikke kan skaffe referenter ?


Ja, selvom du ikke kan skaffe referenter, tjener du stadig på at have programmerne kørende. Derfor kan du sagtens tjene et par hundrede kroner om måneden.  de giver dig jo stadig et vidst beløb uanset om du har referetner eller ej, og med to programmer kørende vil du næsten kunne finansiere dit eget internetforbrug. Men prøv dog alligevel at give dine venner og bekendte muligheden for også at melde sig til programmerne (I dit navn)

 

Tips.

1. Opgiv aldrig din primære e-mail adresse, opret i stedet en E-mail som du bruger til tjen penge programmerne. F. eks. Michael-penge@ofir.dk

Du kan bruge disse e-mail tjenester: http://ofir.dk , http://hotmail.com og mange flere.

2. Hvis du har mulighed for det, så fortæl venner og familie om din tjen penge side, og få dem til at signe sig via dit referent link. (kræver at virksomheden giver bonus hvis man skaffer referenter).

3. Forvent aldrig at blive millionær, men med lidt snilde kan du nemt tjene til nogle byture.

4. Vær på vagt overfor udenlandske sider, disse lover mange gange en masse men kan ikke holde det. Desuden sender mange af de udenlandske checks. Bemærk at det koster op til 100 kr. at få udbetalt en Udenlands check. I mange tilfælde er det ikke værd at tilmelde sig udenlandske sider. Tjek eventuelt hvor mange år siden har eksisteret. Jo flere år den har eksisteret, jo bedre plejer deres side og deres troværdighed gerne at være.

5.  Har du tilmeldt dig et mail program, husk at at tjekke dine mails mindst en gang om ugen, da der kan være udløbsdatoer på nogle mails.

6. Hvis du ikke mener at du har fået nok viden om siden du overvejer at tilmelde dig til, er det altid vigtigt at læse firmaets FAQ og evt. deres regel sæt.

7. Tjek hvordan dit tjen penge program udbetaler din optjening.

8. Undgå de såkaldte "get rich quick" sider. Disse holder ofte kun i kort tid, kun få tjener penge, og dem som tjener flest er ejerne, som ofte stikker af med pengene.

9. Tjener du på en side f.eks. kun 4 kr. om ugen, og udbetalingsgrænsen er 250 kr. Så drop siden. Da du så ikke engang efter et år har tjent nok.

Der vil løbende komme flere tips. Indtil videre kan du bruge de overstående og din sunde fornuft.

 

TjenNu.dk Politik

TjenNu.dk kan ikke drages til ansvar for fejl information, eller programmernes regel sæt. Dette og hele siden skal ses som gode råd til hvordan man kan tjene ekstra penge. Ønsker man ikke at være tilmeldt et program mere, er det op til brugeren selv at melde sig ud. Siden skal ses som gode råd og kan derfor ikke drages til ansvar for noget af det ovenstående eller alt ifl. den danske lovgivning.